Algemene voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden gelden tussen jou en Vondel Hotels en zijn van toepassing op alle boekingen van hotelkamers en appartementen in alle accommodaties uit de Vondel Hotels-collectie, met uitsluiting van alle andere algemene voorwaarden.

Je gaat ermee akkoord dat je te goeder trouw reserveringen maakt voor legitiem gebruik door jou en de door jouw uitgenodigde gasten, en niet voor enig ander doel, inclusief maar niet beperkt tot het doorverkopen, onrechtmatig toewijzen of plaatsen op websites van derden, of het maken van speculatieve, valse of frauduleuze reserveringen of eventuele reserveringen in afwachting van de vraag.

Deze algemene voorwaarden en alle boekingen die op grond hiervan worden gemaakt, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving. Deze rechtskeuze doet geen afbreuk aan de consumentenbescherming die wordt geboden door bepalingen waarvan niet bij overeenkomst kan worden afgeweken op grond van het recht dat, bij gebrek aan enige keuze, van toepassing zou zijn geweest in het land waar je woont. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechter in Amsterdam, Nederland.

Tarieven en toeristenbelasting
De kamertarieven die zijn overeengekomen bij het maken van je reservering zijn van toepassing op je boeking. Maaltijden, drankjes en andere extra's zijn niet bij de kamerprijs inbegrepen, tenzij anders overeengekomen (indien geboekt inclusief ontbijt). Alle kosten zijn inclusief service en BTW en dienen in lokale valuta te worden betaald. Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De kamerprijs, het ontbijt en de toeristenbelasting dienen bij aankomst te worden betaald. Alle overige kosten dienen bij het uitchecken te worden betaald.

Er is stadsbelasting van toepassing. De stadsbelasting kan veranderen tussen het moment van boeken en het moment van uw verblijf in ons hotel. De huidige stadsbelasting in Amsterdam vind je op deze website. De stadsbelasting in Maastricht kun je op deze website vinden. 

Houd er rekening mee dat al onze hotels contactloos zijn. Wij accepteren geen contant geld. Noteer altijd jouw creditcardgegevens om de betaling te garanderen. Houd er rekening mee dat wij verplicht zijn je reservering te annuleren als wij geen creditcard als garantie ontvangen.

Hotelannulering, no-show en wijzigingen
Wil je je reservering annuleren? Wij hanteren twee soorten tarieven; flexibel en niet-restitueerbaar. Voor alle (groeps)boekingen vanaf 7 personen geldt ons groepsannuleringsbeleid dat vermeld staat in jouw boekingsbevestiging.

Annuleringen van appartementen
Annuleringen die meer dan 7 dagen voor aankomst worden ontvangen, worden niet in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor aankomst wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht. Wij aanvaarden uitsluitend schriftelijke annuleringen.

Flexibel tarief
Je kunt jouw reservering tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annuleringen na dit tijdstip wordt de eerste nacht in rekening gebracht. Wij aanvaarden uitsluitend schriftelijke annuleringen. Voor eventuele onvoorziene incidenten adviseren wij je te allen tijde een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Niet-restitueerbaar tarief
Bij een niet-restitueerbaar tarief kun je je verblijf niet wijzigen of annuleren en worden de kosten voor 100% in rekening gebracht.

Het hotel heeft het recht om op elk moment na het maken van een niet-restitueerbare reservering kosten van je creditcard af te schrijven. Houd er rekening mee dat de belaste creditcard bij het inchecken moet worden getoond.

Als je een kamer hebt geboekt via een reisbureau of een online reisbureau (zoals Booking.com of Expedia.com en Hotels.com), moet je je boeking annuleren of wijzigen via het bureau waarmee je de boeking hebt gemaakt.

No Show
In geval van no-show brengen wij de eerste nacht van je reservering in rekening wanneer je een flexibele boeking hebt gemaakt. Als je een niet-restitueerbare boeking hebt gemaakt, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Om 12.00 uur ‘s middags wordt de kamer vrijgegeven.

Wijzigingen
Mocht je je reservering willen wijzigen, dan kunnen noch de beschikbaarheid, noch het tarief bij je boeking worden gegarandeerd. Om kosten voor late annulering te voorkomen, raden wij je aan jouw reservering minimaal 24 uur vóór de aankomstdatum te wijzigen.

Check-in tijd
Onze inchecktijd is vanaf 15:00 uur. Wanneer je een vroege aankomst wilt, adviseren wij je de nacht vóór aankomst te reserveren. Houd er rekening mee dat dit onder voorbehoud van beschikbaarheid is.

Check-out tijd
Bij onze hotels is de uitchecktijd tot 11.00 uur en voor de appartementen 10.30 uur. Indien je je check-out tijd wilt verlengen, vragen wij een toeslag van €10,00 per uur tot 15.00 uur. Indien je na 15.00 uur wenst uit te checken, brengen wij een extra nacht in rekening. Alle verlengingen van je check-out tijd zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Vroege check-out
Indien je eerder wilt vertrekken dan bovengenoemde vertrekdatum, verzoeken wij je vriendelijk dit de dag vóór je vertrek vóór 15.00 uur aan ons door te geven. Dit is tevens bedoeld om eventuele kosten voor te late annulering te voorkomen.

Minderjarig
De minimumleeftijd om in te checken is 18 jaar. Indien je minderjarig bent en niet vergezeld wordt door iemand van 18 jaar of ouder, behoudt Vondel Hotels zich het recht voor om je uit het hotel of appartement te zetten.

Gezinnen met kinderen
Vondel Hotels biedt babybedjes. Informeer de receptie voor aankomst. Sommige hotels uit de Vondel Hotels collectie beschikken over een familiekamer welke zijn voorzien van een stapelbed in een kamer. Onze familiekamers zijn te boeken op basis van beschikbaarheid.

Huisdieren
Helaas zijn huisdieren niet toegestaan ​​in het hotel, de appartementen of restaurants.

Niet roken
De hotels inclusief alle kamers, appartementen en restaurants zijn rookvrij. Wanneer er op je kamer of in de openbare ruimtes bewijs van roken wordt aangetroffen, heeft het management het recht passende maatregelen te nemen.

Parkeren
Wanneer Vondel Hotels niet beschikt over eigen parkeerfaciliteiten kunt u uw auto parkeren op straat (woonwijk) of in een openbare parkeergarage in de buurt. Let op: er zijn extra kosten aan verbonden en reserveren is niet mogelijk.

Betrouwbaarheid
Het management kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van je bezittingen in het hotel, appartementen of restaurants.

Gevonden voorwerpen
Ons hotel bewaart gevonden voorwerpen maximaal drie maanden. Indien de eigenaar binnen dit termijn geen contact met ons heeft opgenomen, zullen wij het artikel weggeven of vernietigen. Gevonden voorwerpen kun je ophalen bij het hotel of, als je dat makkelijker vindt, kun je het voorwerp ook op eigen kosten laten opsturen.

Schade aan onze hotels en eigendommen
Eventuele schade aan de kamers, het hotel of de appartementen, veroorzaakt door je gezelschap tijdens het verblijf en items die ontbreken bij je vertrek, worden in rekening gebracht op jouw creditcard.

Onvoorzienbare omstandigheden
Vondel Hotels aanvaardt geen aansprakelijkheid en betaalt geen enkele compensatie voor het niet leveren van de door ons gecontracteerde diensten als gevolg van omstandigheden buiten onze macht: (natuur)rampen, brand, (oorlogs- en terrorismedaden), stakingen, rellen, burgerlijke onrust, overheidsvoorschriften, industriële geschillen, ongunstige weersomstandigheden of andere uitzonderlijke en catastrofale gebeurtenissen, omstandigheden of noodsituaties, waardoor het onmogelijk, illegaal of verhinderd wordt dat gasten in onze hotels of appartementen verblijven.

Wifi
In het hele gebouw kunnen alle gasten genieten van onze gratis WiFi-diensten. Vraag bij de receptie om het wachtwoord en/of de inloggegevens.

Ons draadloze netwerk wordt geleverd zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. Wij garanderen niet dat de toegang tot ons draadloze netwerk te allen tijde ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn of aan je vereisten zal voldoen. Vondel Hotels is niet verantwoordelijk voor de veiligheid, integriteit, nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie die je verzendt of ontvangt tijdens het gebruik van onze WIFI. Je mag ons WIFI-netwerk niet gebruiken voor enig onwettig of verboden doel.

Privacy
Tijdens je verblijf verzamelt Vondel Hotels jouw persoonsgegevens. Deze gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring en de toepasselijke wet- en regelgeving die op de AVG van toepassing is. Gegevens die door derde boekingspartijen worden verzameld met behulp van cookies etc. tijdens het surfen op hun website, vallen buiten onze controle. Wij verwijzen naar de Privacyverklaring van het bureau waarmee je je boeking hebt gemaakt. Voor meer informatie over je privacy binnen Vondel Hotels verwijzen wij je naar ons Privacy Statement op onze website.

Fotografie & video
Voor eventuele fotoshoots, audiovisuele opnames, reproductie of weergave van afbeeldingen, inclusief de gebouwen en gebouwen van de hotels, appartementen of restaurants uit de Vondel Hotels-collectie, anders dan voor strikt privégebruik, is onze voorafgaande toestemming vereist. Wij helpen je graag bij het verkrijgen van toestemming en bespreken de mogelijkheden. Neem contact op met de afdeling Marketing & PR van Vondel Hotels: marketing@vondelhotels.com