Meet, Celebrate & Photoshoot

Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een onvergetelijk evenement of een inspirerende fotoshoot plant, onze prachtige locatie is het perfecte canvas voor jouw visies om tot leven te komen.

Hotel De Hallen The Glass Cabin

Vergaderen

Hotel De Hallen biedt verschillende vergadermogelijkheden:

The Glass Cabin 
Een professionele meeting room in boardroom opstelling. Een dynamische werkomgeving van glas in het middelpunt van het hotel.  De vergaderruimte is voorzien van een vergadertafel met comfortabele stoelen en biedt plaats aan maximaal 20 personen. 

Deze ruimte is uitgerust met voorzieningen zoals Wi-Fi, audiovisuele apparatuur, kantoorartikelen, onbeperkte koffie en thee en mineraalwater, wat zorgt voor een productieve en comfortabele omgeving voor jouw vergaderingen of privébijeenkomsten.

The Red Room
Gelegen naast de bar en is ideaal voor kleine bijeenkomsten en brainstorm sessies, waar het interieur zorgt voor eindeloze inspiratie.
 

Vraag een offerte aan

Evenementen

Wat betreft events is alles mogelijk en zijn geen van je dromen te groot (of te klein). In overleg kan iedere ruimte ingericht worden naar jouw voorkeur. We zullen ons uiterste best doen om jouw event in perfecte harmonie te laten verlopen. Vertel ons je wensen en laat de rest aan ons over.

De verschillende ruimtes in het hotel verschillen iets in design en sfeer. Sommige zijn klein, gezellig en kleurrijk, terwijl andere ruimtes ruim, industrieel en modern zijn.

Deze diversiteit maakt het een geweldige locatie voor allerlei soorten evenementen. Kies je favoriete plek om een toast uit te brengen, een grootschalige productpresentatie te houden of een intieme bijeenkomst te organiseren.

Vraag een offerte aan

Photoshoot

Voor picture-perfect photoshoots of andere media samenwerkingen kun je onderstaand een offerte aanvragen of contact opnemen met onze Marketing afdeling via marketing@vondelhotels.com of bel +31 (0)20 5 150 472.

Vraag een offerte aan

Meer informatie?

Neem contact op met onze Groups & Events afdeling via groups@vondelhotels.com
of bel +31 (0)20 5 150 452.